Bervoets Advies helpt ondernemers om zorgeloos te ondernemen

Slim boekhouden is voor ondernemers een grote uitdaging. Liever steken zij alle tijd in ondernemen. Bervoets Advies helpt ondernemers door de boekhouding te professionaliseren en te digitaliseren. Dat geeft rust. Daar kun je verder mee.

Bervoetsadvies
1 %
Groei bezoekers
1
bezoekers per maand
1 %
Conversie ratio
Het verhaal van Bervoets Advies

Boekhouding specialisten

Veel bedrijven hebben moeite om de boekhouding op orde te houden, maar ook om deze schaalbaar te maken. Bervoets Advies helpt ondernemers al sinds jaar en dag om de juiste keuzes te maken. Zeker in de huidige tijd van digitalisering helpt Bervoets Advies traditionele bedrijven om de stap naar een digitale boekhouding te maken.

Het doel van Bervoets Advies

Online zichtbaarheid en volwassen uitstraling

Het bedrijf is regionaal geörienteerd. In het bovenste deel van Noord Holland is het een gekend bedrijf. Deze regionale focus heeft het bedrijf lang onthouden van een digitale strategie. Mond tot mond reclame was heel lang acquistiemiddel 1. 

Maar de huidige tijd vraagt van alle bedrijven om ook online zichtbaar te zijn. Dus ook van Bervoets Advies. In 2019 zijn we samen de uitdaging aangegaan om Bervoets online zichtbaar te maken, met name voor startende ondernemers die op zoek zijn naar een goede boekhouder.

Bas Bervoets
De oplossing

Een schaalbare website en sales funnel

Het bedrijf is gefocust op de lange termijn. De samenwerking met Flowhub is daarop ook gericht. Stap voor stap bouwen we alle onderdelen van de funnel op. Zo groeit de digitale strategie in hetzelfde tempo als het bedrijf.

In 2019 hebben we allereerst de website opnieuw gebouwd. Vervolgens hebben we een E-book ontwikkeld met tips voor startende ondernemers. Daarna hebben we een automatisch proces gebouwd waarin ondernemers het E-book kunnen downloaden. Ook krijgen deze ondernemers 5 dagen lang extra tips per e-mail gestuurd.

In 2020 zijn we gestart met contentmarketing. Wekelijks worden er korte blogs geschreven door Bas Bervoets. Deze worden door Flowhub geoptimaliseerd voor de zoekmachines, waarna ze online gezet worden. Zo werken we stap voor stap aan het groeien van het aantal websitebezoekers.

Het resultaat

Een volwassen website met schaalbaarheid

Sinds 2019 is er veel veranderd. De nieuwe website en de content daarop levert structureel meer bezoekers. Ook downloaden de bezoekers geregeld het E-Book, wat geresulteerd heeft in een aantal mooie leads en opdrachten voor het bedrijf. 

De komende periode blijven we doorbouwen aan het verder optimaliseren van de strategie.

analytics bervoets

Dit zegt Bervoets Advies over onze samenwerking

Samen met Flowhub hebben wij in korte tijd een compleet nieuwe website ontwikkeld. De volgende stap is om onze online zichtbaarheid te vergroten. De samenwerking met Flowhub bevalt er goed. Door de één op één communicatie kunnen we snel schakelen.
Bas Bervoets
Bas Bervoets
Eigenaar Bervoetsadvies

Let’s get started

Past deze werkwijze ook bij jouw bedrijf?

Samen gaan we voor een succesvolle digitale strategie.

niels olivier

Niels Olivier
Eigenaar & Marketing specialist
06-53884770