Onze klanten

Startups met ambitie

De nieuwe generatie ondernemers begrijpt vaak al snel dat de kans voor meer klanten online ligt. Wij helpen deze ondernemers om een strategie te ontwikkelen, waarmee de beoogde ambitie waargemaakt kan worden. Daarnaast brengen we de strategie ook tot uitvoering. In combinatie met interne medewerkers of volledig zelfstandig.

MKB in de digitale transitie

Veel midden & kleine bedrijven zijn gestart, voordat de digitalisering in onze maatschappij zo’n grote rol speelde. De manier van acquisitie was toen volledig anders. Online leads genereren en online sales gesprekken voeren is voor veel bedrijven nog nieuw. Wij helpen MKB bedrijven om de digitale transitie te maken. Stap voor stap werken we met onze klanten om online steeds beter zichtbaar en vindbaar te worden. We kijken daarbij naar het hele proces, van marketing op social media tot de handtekening onder de offerte.

Bedrijven naar de next level

Veel bedrijven hebben al een gedeelte van het marketingbudget gereserveerd voor online marketing en lead generatie. De kunst is echter om het budget zo optimaal mogelijk in te zetten. Anders gezegd: hoe kun je het rendement op elke euro zo hoog mogelijk maken? Wij helpen deze bedrijven door dieper dan andere bedrijven te duiken in de strategie. Daarbij zoeken we naar optimalisaties en onontdekte kansen die extra rendement kunnen opleveren.

Enkele uitgewerkte cases

Locaties van onze klanten

Een greep uit ons klantenbestand: