Dienst

Social Media advertenties-jouw boodschap in beeld

Uitleg

Wat zijn Social Media advertenties?

Social Media advertenties zie je steeds vaker. Als je scrolt door je feed op Facebook, LinkedIn of Instagram kom je ze vaak tegen: advertenties die gericht zijn om jou een actie uit te laten voeren. Dit kan zijn: een E-book downloaden, een pagina volgen of een aankoop doen. Deze advertenties zijn bijzonder effectief, omdat we steeds meer online zijn.

social media adverteren
social media bedrijf

Uitwerking

Hoe zorgen wij voor goede advertenties?

Adverteren via Social Media kan via verschillende platformen. Bij B2B merken we dat veruit de meeste advertenties geplaatst worden op de volgende platformen:

– Facebook
– Instagram
– LinkedIn

Onze focus ligt ook met name op deze platformen. Hierin kennen we alle mogelijkheden. Van Lookalike Audiences in Facebook tot Conversation Ads in LinkedIn. En alles wat hier tussen zit.

Wij weten uit ervaring welk type advertenties het beste past bij de doelgroep, het product en de fase in de klantreis. In onze strategie bekijken we welke type advertentie er op welk platform nodig is, en in welke fase dat gebeurd. 

Ook hier geldt dat we altijd gaan voor meetbare resultaten. We sturen constant bij op basis van data. Dat zorgt ervoor dat je nooit onnodig teveel betaald voor advertenties die geen rendement opleveren.

Het Belang

Waarom zijn deze advertenties belangrijk?

Steeds meer mensen gebruiken social media. Ongeveer 80% van alle internetgebruikers heeft inmiddels één of meerdere social media accounts. Reken er dus maar op dat jouw zakelijke klanten ook geregeld op social media kijken. De meesten zijn daarbij actief op LinkedIn, Facebook en Instagram. 

Advertenties zijn een goede methode om in beeld te komen van jouw doelgroep. Als jouw advertentie op het juiste moment voorbij komt en relevant is, zal diegene doorklikken naar jouw website en hopelijk contact opnemen. Als diegene jouw advertentie niet had gezien, had je kans dat hij een ander bedrijf ging zoeken.

social media ads uitbesteden

De voordelen van Social Media advertenties

Een selectie:

Let’s get started

Aan de slag met Social Media advertenties

Wil jij de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website in Google verbeteren? 

Jorjan Jorritsma 
Eigenaar & Sales specialist