Samenwerking

Bij Flowhub is de samenwerking en de onderlinge communicatie topprioriteit. Lees hier exact hoe onze werkwijze er in de praktijk uitziet en wat er gebeurt nadat je besloten hebt om contact met ons op te nemen.

Contact

De oplossing voor jouw uitdaging

Ieder bedrijf is anders. Andere uitdagingen. Andere doelen. En andere behoeften. Samen kijken we naar de oplossing die het beste bij jouw bedrijf past. Dit doen we meestal in een funnel sessie: Een online videogesprek van een half uur, waarin we samen kijken naar de huidige marketing strategie, de uitdagingen en de gewenste situatie.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om via de mail jouw prangende vragen te beantwoorden. En je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Dan plannen we samen een afspraak in. Dit kan zowel fysiek als digitaal.

Abonnementsvorm

Een passende structuur

Op basis van de doelen die we samen willen bereiken, kijken we naar de best passende mogelijkheid om samen te werken. We bieden hierin verschillende mogelijkheden: Een structurele samenwerking of een afgebakend project.

De structurele samenwerkingen zijn gebaseerd op het aantal uren die we per week/maand inzetten om te werken aan het behalen van de afgesproken doelen. Samen bespreken we welk abonnement passend is bij de behoefte.

De abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Opschalen en afschalen is dus geheel flexibel. Zo zit je nergens aan vast.

Een eenmalig project is ook mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een specifiek evenement of gebeurtenis online wilt vermarkten.

Voorstel

De offerte

Op basis van onze gesprekken en de besproken abonnementsvorm stellen wij een offerte op. Dit betreft een digitale offerte. 

Hierin staan de afspraken die we samen maken om tot het gewenste resultaat te komen. De offerte is online te bekijken en te accepteren, dus als alle betrokkenen het eens zijn met de inhoud van de offerte, dan kun je met één klik de samenwerking in gang zetten.

onboarding flowhub

Onboarding

Een goed begin is het halve werk

Binnen de Flowhub formule werken wij met verschillende typen software en kanalen. Een aantal van deze kanalen en software wordt waarschijnlijk al door jullie bedrijf gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan: Google Analytics, Mailchimp, Facebook, etc.

Bij de start van de samenwerking zorgen we eerst dat Flowhub toegang kan krijgen tot alle belangrijke kanalen en software. Zo kunnen we zelfstandig werken aan de realisatie van de doelen.

Samen ontwikkelen we een realistische doelstelling en kijken we naar het beschikbare budget, de kanalen en de overige materialen die wij kunnen inzetten om meer klanten te genereren. 

Tenslotte kijken we ook welke concurrenten belangrijk zijn in de markt, welke diensten we moeten inzetten en welke elementen van de strategie intern al aanwezig zijn. 

Planning

Een duidelijk plan en heldere voortgang

Online marketing, sales funnels, conversie, etc.. Ons werk zit vol technische termen, die op zich logisch zijn, maar als je ze allemaal achter elkaar zet, veel verwarring kunnen creëren. Daardoor kan er onduidelijkheid ontstaan: ‘Wat doen jullie dan precies?’

Wij vinden het belangrijk dat er een helder plan ligt, waarin de stappen duidelijk gedefinieerd zijn. Binnen de Flowhub formule hebben wij een standaardplanning. Maar: Ieder bedrijf is uniek. Daarom kijken we samen naar de standaardplanning en passen we deze aan naar de situatie van jouw bedrijf.

De planning bestaat uit alle eenmalige en continue stappen. De planning is in de Cloud, dus je kunt binnen 2 minuten de voortgang van het project checken. We houden namelijk per stap bij of deze is uitgevoerd, in ontwikkeling is of nog aangevangen moet worden.

sales funnel

Uitvoering

De Flowhub Formule

Met ons team gaan we keihard voor jouw bedrijf aan de slag. We werken in verschillende stappen aan lange termijn online succes voor jouw bedrijf. Onze formule bestaat uit 6 stappen. Deze worden in onderstaande volgorde gerealiseerd:

1: Onderzoeksfase
2: Basis fundering funnel
3: Website inrichting & structuur
4: Leadgeneratie & optimalisatie
5: Optimalisatie salesproces online leads
6: Ontwikkeling merkbekendheid en website bezoekers

Communicatie en voortgang

Flowhub staat naast je

Wij zijn de versterking op de bestaande kwaliteit en kennis binnen jouw bedrijf. We doen het samen. Communicatie is dus erg belangrijk.  

Als de basis structuur staat en we actief gaan werken aan het ontwikkelen van meer bezoekers en leads, dan maken we ook een dashboard waarmee je alle data op een overzichtelijke manier kunt inzien. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Facturering

Geen verrassingen

Binnen onze abonnementen factureren wij maandelijks hetzelfde bedrag, afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm. Zo weet je precies waar je aan toe bent en sta je nooit voor verrassingen.

De voordelen van de Flowhub formule

Een selectie:

Let’s get started

Enthousiast?

We bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf graag in een meeting of videogesprek.

Niels Olivier
Eigenaar & Marketing specialist