Join The Flowhub Family

Ga voor goud bij Flowhub

Openstaande vacatures

Online marketeer

Versnel je online marketing carrière

Stageplek

Leer van onze specialisten

Open sollicitatie

Impress ons met jouw verhaal.

Over Flowhub

Flowhub is een sportief bedrijf. En sport gaat naast veel plezier, natuurlijk ook over resultaat, net zoals online marketing. Dus het is niet zo gek dat we met elkaar ambitieuze doelen stellen voor onze klanten. Doelen halen worden we blij van. Gave nieuwe ideeën om het nog beter te doen? Je kan ons niet blijer maken.

Wij zijn een allround online marketing bureau. Richten campagnes in op ieder denkbaar online platform, bouwen websites en ontwikkelen de hele datastructuur om alles meetbaar te maken. Alles wat we doen is gericht op resultaat voor onze klant. Nieuwe medewerkers vinden? Meer klanten? Meer verkoop? Wij bedenken een plan en gaan er samen met een team van specialisten mee aan de slag. Never a dull moment.

Maar inspanning vraagt ook om ontspanning. En daar houden we ook van. Een gezellige borrel of een sportieve aangelegenheid. We zijn een hechte club: De Flowhub Family.

Onze kernwaarden

marketing personalisatie voorbeeld

Nieuwsgierig

Marketing staat nooit stil en de perfecte strategie bestaat niet. Wij blijven ontdekken. Er is altijd iets nieuws te leren.

growth hacking

Resultaatgericht

Alleen goud telt. Samen gaan we voor het hoogst haalbare voor onze klanten.

doelgroepanalyse

Sportief

Flowhub is vanuit topsport geboren. Fit zijn en blijven is belangrijk voor ons.

Enthousiast

Wij denken in kansen en mogelijkheden en zijn altijd klaar om te gaan.

Wij werken voor de mooiste bedrijven

Medewerkers aan het woord

Ik werk sinds 2020 bij Flowhub. Na mijn studie ben ik gelijk bij Flowhub begonnen als junior online marketeer. Het fijne is dat ik de ruimte heb gekregen om veel dingen te leren. Daardoor heb ik me snel kunnen ontwikkelen en ben ik inmiddels in de lead bij veel verschillende type projecten. Daarnaast is de sfeer ook erg goed. Je kan altijd jezelf zijn en we dagen elkaar uit om beter te worden.
Rob Loman
Medior online marketeer
We werken in een leuk team, dat elkaar stimuleert om te groeien. Op persoonlijk vlak, maar ook als bedrijf. Als oud topsporter is dat een cultuur die erg natuurlijk voelt. We zijn dagelijks bezig met groei. Voor onze klanten, voor Flowhub en op persoonlijk vlak.
Aron Romeijn
Social media marketing manager

Open sollicitatie? Impress ons met jouw verhaal

Hoe nu verder?