Leer van onze specialisten

Hbo meewerkstage 

Solliciteer direct als Stagiair

Stagiair Online Marketing

Versnel je marketingcarrière als stagiair bij een ambitieuze marketing agency. Wij gaan elke dag voor het hoogst haalbare voor onze klanten. Ben jij ambitieus en wil je veel leren? Dan zijn we de perfecte match.

Flowhub is een sportief bedrijf gevestigd in Heerenveen. En sport gaat, naast veel plezier, natuurlijk ook over resultaat, net zoals online marketing. Dus het is niet zo gek dat we met elkaar ambitieuze doelen stellen voor onze klanten. Van het behalen van doelen worden we blij. Heb je gave nieuwe ideeën om het nog beter te doen? Je kan ons niet blijer maken.

Als allround online marketingbureau, richten we campagnes in op ieder denkbaar online platform, bouwen we websites en ontwikkelen we de gehele datastructuur om alles meetbaar te maken. Alles wat we doen is gericht op het resultaat van onze klanten. Nieuwe medewerkers vinden? Meer klanten? Meer verkoop? Wij bedenken een plan en gaan er samen met een team van specialisten mee aan de slag. Never a dull moment.

 

Kerntaken:

De functie

Als online marketeer stagiair loop je mee met onze specialisten bij de ontwikkeling van allerlei gave campagnes. Van Google Ads tot Facebook, LinkedIn en Instagram campagnes. Zo leer jij de ins- en outs van SEA, SEO, Social Media- en Websitebeheer.

Je leert niet alleen over effectieve advertentietechnieken, maar doet ook praktijkervaring op met het ontwikkelen en optimaliseren van marketingcampagnes, het uitvoeren van data-analyses en marktonderzoek.

Wat bieden wij:

Medewerkers aan het woord

Ik werk sinds 2020 bij Flowhub. Na mijn studie ben ik gelijk bij Flowhub begonnen als junior online marketeer. Het fijne is dat ik de ruimte heb gekregen om veel dingen te leren. Daardoor heb ik me snel kunnen ontwikkelen en ben ik inmiddels in de lead bij veel verschillende type projecten. Daarnaast is de sfeer ook erg goed. Je kan altijd jezelf zijn en we dagen elkaar uit om beter te worden.
Rob Loman
Medior online marketeer
Voor mijn studie Bedrijfskunde aan het Windesheim, moest ik stage lopen en kwam hierdoor terecht bij Flowhub. Ik kan terugkijken op een super leuke en leerzame stageperiode die mij heeft geholpen in het verder ontwikkelen van mijn professionaliteit binnen het werkveld. Ook heb ik mij kunnen ontwikkelen op het gebied van online marketing met een super begeleiding vanuit Flowhub.
Enzo Oosten
Stagiair online marketing

Wij werken voor de mooiste bedrijven

Solliciteer nu als Stagiair

Hoe nu verder?