Ga voor goud bij Flowhub

Online marketeer

Solliciteer direct als Online Marketeer

De functie:

Online marketeer

Versnel je marketing carrière bij een ambitieuze agency. Wij gaan elke dag voor het hoogst haalbare voor onze klanten. Ben jij ambitieus en wil je veel leren? Dan zijn we de perfecte match.

En vind je een vitaal leven belangrijk? Dan kan het bijna niet fout gaan. Flowhub is een club vol sportliefhebbers met een passie voor resultaat. Dit vertalen we dagelijks naar  succesvolle campagnes voor onze klanten. 

 

De functie

Als online marketeer ben je betrokken bij de ontwikkeling van allerlei gave campagnes. Van Google Ads campagnes tot Facebook, LinkedIn en Instagram campagnes. 

Je wordt omringd door ervaren specialisten die graag met je sparren over kansen en ontwikkelingen.

Heb je zelf gave campagne ideeën? Daar is natuurlijk ook ruimte voor. Alles wat we doen is meetbaar, dus daag jezelf en ons uit.

 

SEO specialist

Wij werken voor de mooiste bedrijven

Let's get into some more detail

Ben jij:

Heb jij:

website ontwikkelaar

What about us?

Flowhub is een sportief bedrijf. En sport gaat naast veel plezier, natuurlijk ook over resultaat, net zoals online marketing.Dus het is niet zo gek dat we met elkaar ambitieuze doelen stellen voor onze klanten. Doelen halen worden we blij van. Gave nieuwe ideeën om het nog beter te doen? Je kan ons niet blijer maken. 

Wij zijn een allround online marketing bureau. Richten campagnes in op ieder denkbaar online platform, bouwen websites en ontwikkelen de hele datastructuur om alles meetbaar te maken. Alles wat we doen is gericht op resultaat voor onze klant. Nieuwe medewerkers vinden? Meer klanten? Meer verkoop? Wij bedenken een plan en gaan er samen met een team van specialisten mee aan de slag. Never a dull moment.

Maar naast inspanning vinden we ontspanning ook erg belangrijk. Een gezellige borrel of een sportieve aangelegenheid. We zijn een hechte club: De Flowhub Family.

Zo ziet je dag eruit als online marketeer

Medewerkers aan het woord

Ik werk sinds 2020 bij Flowhub. Na mijn studie ben ik gelijk bij Flowhub begonnen als junior online marketeer. Het fijne is dat ik de ruimte heb gekregen om veel dingen te leren. Daardoor heb ik me snel kunnen ontwikkelen en ben ik inmiddels in de lead bij veel verschillende type projecten. Daarnaast is de sfeer ook erg goed. Je kan altijd jezelf zijn en we dagen elkaar uit om beter te worden.
Rob Loman
Medior online marketeer
We werken in een leuk team, dat elkaar stimuleert om te groeien. Op persoonlijk vlak, maar ook als bedrijf. Als oud topsporter is dat een cultuur die erg natuurlijk voelt. We zijn dagelijks bezig met groei. Voor onze klanten, voor Flowhub en op persoonlijk vlak.
Aron Romeijn
Social media marketing manager

Solliciteer nu als Online marketeer

Hoe nu verder?