Online Marketing Noordoostpolder

Het online marketing bureau dat B2B bedrijven uit de Noordoostpolder helpt met het online groeien.

Online marketing noordoostpolder
De succesformule

Online Marketing Bureau Noordoostpolder

Flowhub is een enthousiast, sportief en gedreven online marketing bureau dat haar wortels heeft in de Noordoostpolder. Co-Founder Niels Olivier en Online Marketing Specialist Rob Loman zijn beide geboren en getogen in de Noordoostpolder. Vandaar dat wij de markt in Noordoostpolder goed begrijpen en graag helpen bij het online groeien. 

Wil jij een hogere online zichtbaarheid en vindbaarheid, meer klanten uit je website halen en/of het maximale rendement uit advertenties? Flowhub is de online marketing specialist die al veel bedrijven uit de Noordoostpolder helpt met een structurele online groei.   

Flowhub zit gevestigd in ijsstadion Thialf, op 30 minuten rijden van Emmeloord. Wij hebben een belangrijke overeenkomst met de schaatsers in Thialf. Het gaan voor het hoogst haalbare. Dit doen wij voor onze klanten. Wij worden graag onderdeel van jouw team om te werken aan jouw ambitieuze doelen. Bij is ons is een fijne samenwerking en een transparante communicatie topprioriteit. Bij een samenwerking met ons kun je verwachten: 

  • Transparant en open in de werkzaamheden en de resultaten 
  • Abonnement passend bij de behoefte van jouw bedrijf en maandelijks aanpasbaar 
  • Een online groei die niet alleen nu, maar ook over twee jaar resultaten oplevert 
  • Een partij die zijn vak als topsport uitvoert, altijd gaan voor het hoogst haalbare  
  • Eén marketingpartner die alle kennis en knowhow in huis heeft, van website ontwikkeling tot zoekmachine optimalisatie.  

Wij zijn een full-service marketingbureau die met het inzetten van online advertenties (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mailmarketing en conversie optimalisatie komt tot een optimale strategie die bij uw bedrijf past. Ieder bedrijf is anders. Gezamenlijk kijken we naar plossingen die jouw bedrijf verder helpen. 

Online marketing bureau Noordoostpolder
Het proces

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Flowhub helpt B2B bedrijven in de Noordoostpolder met het opzetten en optimaliseren van de online marketing strategie. Ons doel is niet dat jij alleen klanten op dit moment binnenhaalt, maar dat het werk van vandaag ook over twee jaar nog resultaten oplevert. Hoge rankings in Google, extra volgers op social media, meer mailadressen in jouw e-maillijst, allemaal resultaten waar jij op lange termijn van profiteert. We werken ook aan tijdelijke campagnes, maar houden altijd in het achterhoofd dat het op langere termijn nog steeds succesvol is.

Onze diensten

Onderstaande diensten kunnen wij als online marketing bureau voor jouw betekenen:

Flowhub SEO

SEO optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk scoort in Google en Bing. Hoe hogere positie je hebt in Google, des te meer bezoekers jij structureel op je website krijgt. 

SEA campagnes opzetten / optimaliseren:

Wij zetten advertenties op met een boodschap die zich richt op de doelgroep. Wij optimaliseren en monitoren de campagnes om te zorgen voor zo laag mogelijke kosten en een zo hoog mogelijk rendement.

papier vliegtuig

Content marketing strategie opzetten en uitvoeren

Wij maken relevante en inhoudelijke artikelen, video’s en infographics die aansluiten bij de uitdagingen en problemen van jouw doelgroep.

direct mail emailmarketing

E-mailmarketing strategie opzetten en uitvoeren:

Wij helpen jou graag om klanten te werven en te overtuigen via de mail. Met e-mailmarketing kan je direct tot je doelgroep komen. Het levert over het algemeen de hoogste conversie op.

Website ontwikkeling / vormgeving

Wij bouwen websites waarin de klanten optimaal geïnformeerd worden. Wij zorgen voor een logische opbouw die de bezoekers helpt in alles fases van de klantreis.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Wij maken websites die conversiegericht zijn en denken vanuit de klant. Wij zorgen ervoor dat het zo makkelijk mogelijk voor de bezoekers is om een aankoop/conversie te doen. 

Hiernaast kunnen wij nog veel meer voor jouw betekenen. Bekijk op deze pagina al onze diensten.

De formule in actie

Dit zeggen onze klanten

Flowhub heeft voor ons de online marketing strategie ontwikkeld. Van SEO, SEA, Sales funnel tracking, tot het optimaliseren van onze conversie. Hierdoor hebben wij onze conversie en het aantal leads in 2 jaar flink opgeschroefd.
Douwe Faber
CEO Ekwadraat Group
Samen met Flowhub hebben wij in korte tijd een compleet nieuwe website ontwikkeld. De volgende stap is om onze online zichtbaarheid te vergroten. De samenwerking met Flowhub bevalt er goed. Door de één op één communicatie kunnen we snel schakelen.
Bas Bervoets
Bas Bervoets
Eigenaar Bervoetsadvies
Flowhub heeft ons fantastisch geholpen om in korte tijd onze teksten op Twinckels.com SEO-proof te maken. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu op belangrijke zoektermen goed vindbaar zijn. Daardoor is het verkeer naar onze webshop sterk gegroeid.
Fons van Leen
CEO Twinckels

Let’s get started

Enthousiast?

Wilt u een keer met ons sparren of bekijken wat de mogelijkheden zijn? U kunt vrijblijvend een oriëntatiegesprek met ons aanvragen. Maar daarnaast ben u ook altijd bij ons welkom of komen wij graag bij u in de Noordoostpolder langs. U kunt ons bereiken op 085 0606 396. Dan plannen we gezamenlijk een afspraak in.   

niels olivier

Niels Olivier
Eigenaar & Marketing specialist