De Flowhub Formule

Wij helpen bedrijven om met een slimme online strategie meer en structureel klanten te genereren. Door middel van onze werkwijze zorgen wij voor meer websitebezoekers, meer leads en meer klanten.

 

sales funnel

Werkwijze

De volledige werkwijze van Flowhub

Om tot de optimale strategie te komen starten wij met een goede analyse. Dit doen wij op basis van een online onderzoek, het ideale klantprofiel, buyer persona’s en funnel maps. Na het grondige onderzoek realiseren wij een geschikte marketing sales funnel die ervoor zorgt dat de inspanningen van vandaag over twee jaar nog steeds leads opleveren. We koppelen alle kanalen tot een digitale klantreis die de doelgroep aantrekt en converteert naar klanten. Als de marketing sales funnel naar behoren functioneert, dan gaan we aan de slag met het optimaliseren en onderhouden van de kanalen. 

seo google zoeken

Diensten

Onze diensten

Binnen onze abonnementen zetten wij verschillende diensten in. Voor iedere situatie zijn er andere diensten nodig. Wij zetten verschillende diensten in om tot een zo goed mogelijke sales funnel te komen. Daarnaast kunnen deze diensten ook als losstaande projecten aangeboden worden.   

Software

De software die wij gebruiken voor het bouwen van onze funnels

In de afgelopen jaren hebben wij honderden tools en software getest. Daardoor weten we exact welke software het meest geschikt is voor specifieke situaties. Bij het bouwen van onze funnels bekijken we welke software het meest zal renderen.

social media advertenties
bord

Prijzen

Schakel ons in voor een vast bedrag per maand

Wij bieden verschillende abonnementen aan. Afhankelijk van de situatie en de doelen van jouw bedrijf, analyseren we samen welk abonnement het meest passend is.

Samenwerking

Samenwerking

Bij Flowhub is de samenwerking en de onderlinge communicatie topprioriteit. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft andere doelen. Daarom kijken we samen naar de oplossing die het beste bij jouw bedrijf past. 

marketing personalisatie