Wij zijn flowhub

Het online marketing bureau dat mooie merken uit Leeuwarden laat groeien.

Bij Flowhub werken datagedreven en creatieve specialisten aan jouw online marketing. Wij zijn een full service marketingbureau.

sales funnel
De succesformule

Online marketing Leeuwarden

Hulp nodig bij het verfijnen of uitvoeren van je digitale strategie? Flowhub is een ambitieus online marketingbureau dat in Leeuwarden en omstreken actief is. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, maar verliezen de steunpilaren van een succesvolle marketingstrategie niet uit het oog. Modern online zakendoen met een gezonde dosis noordelijke nuchterheid.

Samen met onze klanten stippelen wij een duidelijke route uit om meer klanten te krijgen, de kosten per acquisitie te verlagen of bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te genereren. Deze route wordt vastgelegd aan de hand van de Flowhub Formule. Bij ons kun je zowel voor de strategische als voor de uitvoerende kant terecht.

 

Voor onszelf hebben wij ook een heldere visie: wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die aan andere bedrijven verkopen, oftewel business-to-business (B2B). Dit doen wij door de juiste combinatie van diensten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de vindbaarheid van de bedrijfswebsite, online adverteren, het maken van content, het voeren van e-mailmarketing, het maken / verbeteren van de website of het uitbreiden van de social media activiteiten. Flowhub kan altijd een passende oplossing bieden, ongeacht de situatie van jouw bedrijf.

Het proces

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

In Leeuwarden hebben wij door middel van online marketing al vele bedrijven mogen helpen aan een stabiele stroom van leads en klanten die via het internet ‘binnenkomen’. Een van deze bedrijven is Ekwadraat. Het duurzame adviesbureau, gevestigd op de Energiecampus, zag dat het steeds moeilijker werd om met koude acquisitie klanten te overtuigen. Samen met Flowhub is een nieuwe strategie ontwikkeld waarmee de online marketing naar een compleet ander niveau is getild. Hierdoor heeft het bedrijf tot ver buiten Leeuwarden bekendheid – en klanten – vergaard. Hoe we dat precies gedaan hebben, lees je hier.

 

Zulke resultaten zijn ook voor jouw bedrijf mogelijk. Het begint echter allemaal met een duidelijke visie. Wij nemen graag de tijd om jouw bedrijf – en de markt waarin het opereert – te leren kennen. We houden er niet van om zomaar iets te doen. Als je de samenwerking met ons aangaat, kan je rekenen op een toegewijd team van specialisten op elk gebied van online marketing, die zoveel mogelijk als onderdeel van jouw organisatie functioneert.

Samenwerking

Flowhub

Online marketingbureau Flowhub is gevestigd in Thialf, Heerenveen. Niet in Leeuwarden dus. Bij sommige Friese hoofdstedelingen (vooral voetbalfans) kan dit gevoelig liggen 😉

Hieronder een aantal redenen waarom je tóch een samenwerking met ons zou moeten overwegen:

  • We zijn gespecialiseerd in B2B-marketing
  • We werken volgens een bewezen methode voor lange termijn resultaten
  • Marketing is voor ons topsport – maximale inzet is gegarandeerd!

Oh ja, en we willen die ‘dertig kilometer’ best rijden 🙂.

Dus ben je op zoek naar online marketing in Leeuwarden? Lees dan hoe de samenwerking tussen Flowhub en jouw bedrijf er uit zal zien, of neem contact op!

De formule in actie

Dit zeggen onze klanten

Flowhub heeft voor ons de online marketing strategie ontwikkeld. Van SEO, SEA, Sales funnel tracking, tot het optimaliseren van onze conversie. Hierdoor hebben wij onze conversie en het aantal leads in 2 jaar flink opgeschroefd.
Douwe Faber
CEO Ekwadraat Group
Samen met Flowhub hebben wij in korte tijd een compleet nieuwe website ontwikkeld. De volgende stap is om onze online zichtbaarheid te vergroten. De samenwerking met Flowhub bevalt er goed. Door de één op één communicatie kunnen we snel schakelen.
Bas Bervoets
Bas Bervoets
Eigenaar Bervoetsadvies
Flowhub heeft ons fantastisch geholpen om in korte tijd onze teksten op Twinckels.com SEO-proof te maken. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu op belangrijke zoektermen goed vindbaar zijn. Daardoor is het verkeer naar onze webshop sterk gegroeid.
Fons van Leen
CEO Twinckels

Samen groeien?