Online Marketing Heerenveen

Het online marketing bureau uit Heerenveen dat mooie merken laat groeien.

Bij Flowhub werken datagedreven en creatieve specialisten aan jouw online marketing. Wij zijn een full service marketingbureau.

sales funnel
De succesformule

Online marketing

Marketing is topsport. Tenminste, als je het serieus neemt. En bij Flowhub doen we dat. Wij zijn een online marketingbureau uit Heerenveen welke gespecialiseerd is in de B2B-markt. Vanuit ons kantoor aan de Burgemeester Kuperusplein gaan wij voor het hoogst haalbare voor onze klanten.

Samen met jouw bedrijf kijken we waar op online marketing gebied de kansen liggen en zorgen we ervoor dat jullie niet meer zijn weg te denken uit de markt.

Doelen die je als bedrijf bijvoorbeeld zou kunnen hebben:

 • Meer klanten binnenhalen
 • Acquisitiekosten verlagen
 • Moderniseren en zo de bedrijfstoekomst waarborgen

Het behalen van deze en andere doelen doen we aan de hand van de Flowhub Formule: een blauwdruk voor een succesvolle online marketingstrategie, aangepast aan jouw bedrijf. Met deze formule heeft ons marketingbureau in Heerenveen en ver daarbuiten reeds talloze B2B-bedrijven naar tastbaar digitaal succes gebracht. Elk bedrijf en elke markt is anders, maar de onderdelen die nodig zijn om te winnen zijn universeel.

Het proces

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Bij Flowhub zien we graag dat het hele plaatje klopt; dit is uiteindelijk wat een kampioen onderscheidt van de rest. Een strak dieet, voldoende rust, keihard trainen, enzovoort. Maar soms kan een kleine aanpassing, zoals aan het materiaal, al een groot verschil maken. 

Daarom bieden wij in elke fase van de klantreis grotere en kleinere oplossingen, waardoor je als bedrijf zeker weet dat je nooit stil komt te staan. Deze diensten kunnen een losstaand project zijn, maar ook onderdeel zijn van onze abonnementen.

 • Strategiebepaling
 • Websiteontwikkeling
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachineadvertenties (SEA)
 • Social media marketing
 • E-mailmarketing
 • Contentontwikkeling

Dit is slechts een greep uit de diensten die wij aanbieden. Het totale overzicht vind je hier.

Het resultaat

Online marketing bureau Heerenveen: Wie moeten we kiezen?

Flowhub is niet het enige online marketingbureau in Heerenveen. Als bedrijf uit de regio vergelijk je waarschijnlijk op dit moment meerdere partijen. Welke moet je dan kiezen?

Bij Flowhub gaan we uit van onze eigen kracht. Herken je jouw bedrijf in het onderstaande? Dan weten we zeker dat we bij elkaar passen:

 • Je werkt bij een B2B-bedrijf
 • Binnen het bedrijf is er een online marketingvraagstuk over strategie of uitvoer
 • Je zoekt hiervoor een ambitieuze en toegewijde partner

Benieuwd hoe een samenwerking tussen jouw bedrijf en Flowhub eruit ziet?

Digitaal marketing bureau

De formule in actie

Dit zeggen onze klanten

Flowhub heeft voor ons de online marketing strategie ontwikkeld. Van SEO, SEA, Sales funnel tracking, tot het optimaliseren van onze conversie. Hierdoor hebben wij onze conversie en het aantal leads in 2 jaar flink opgeschroefd.
Douwe Faber
CEO Ekwadraat Group
Samen met Flowhub hebben wij in korte tijd een compleet nieuwe website ontwikkeld. De volgende stap is om onze online zichtbaarheid te vergroten. De samenwerking met Flowhub bevalt er goed. Door de één op één communicatie kunnen we snel schakelen.
Bas Bervoets
Bas Bervoets
Eigenaar Bervoetsadvies
Flowhub heeft ons fantastisch geholpen om in korte tijd onze teksten op Twinckels.com SEO-proof te maken. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu op belangrijke zoektermen goed vindbaar zijn. Daardoor is het verkeer naar onze webshop sterk gegroeid.
Fons van Leen
CEO Twinckels

Samen groeien?