Online Marketing Friesland

Het online marketing bureau uit Friesland dat mooie merken laat groeien.

Bij Flowhub werken datagedreven en creatieve specialisten aan jouw online marketing. Wij zijn een full service marketingbureau.

sales funnel
De succesformule

Online marketing Friesland

Ben jij op zoek naar een partner die jouw online marketing in Friesland naar een hoger niveau tilt? Flowhub is een dynamisch online marketingbureau gevestigd in Thialf, Heerenveen. Veel Frieser dan dat wordt het niet!

Wij specialiseren ons in B2B-marketing. B2B kenmerkt zich door een langer aankoopproces, en dit brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Het internet heeft de afgelopen 20 jaar voor flink wat opschudding gezorgd, en zal dit ook blijven doen. Flowhub is er om Friese bedrijven te ondersteunen bij de modernisering van hun commerciële strategie, en te zorgen voor een continue, voorspelbare stroom aan online leads. Dit doen we aan de hand van de Flowhub Formule.

Bij een samenwerking met ons kun je concreet de volgende dingen verwachten:

  • Meer online leads
  • Daling van de acquisitiekosten
  • (Weer) voorop lopen in je markt

Het bedrijven van online marketing in Friesland is niet anders dan op een andere plek. Oké, misschien moet de boodschap soms wat nuchterder gebracht worden dan ergens anders. Maar voor de rest zijn de bouwstenen voor digitaal succes hetzelfde.

Het proces

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Reeds vele Friese bedrijven gingen succesvol de samenwerking met Flowhub aan. Zo ook Ekwadraat. Het in Leeuwarden gevestigde adviesbureau heeft een ware digitale transitie ondergaan en staat in de top 3 Google-resultaten voor vrijwel alle termen omtrent duurzaamheid en energiebesparing voor bedrijven. Hoe wij hun online marketing naar een hoger niveau tilde lees je in deze case study.

 

Wat doen jullie allemaal precies?

Flowhub helpt B2B-bedrijven met het maken van een duidelijke online strategie. Daarnaast kunnen wij ook de uitvoer van deze strategie verzorgen. Hieronder een greep uit onze diensten:

  • Digitale strategie ontwikkelen passend bij uw bedrijf en markt
  • Maken en/of ontwikkelen van een website
  • Zoekmachineoptimalisatie, oftewel hoger scoren in Google (SEO)
  • Adverteren in zoekmachines (SEA)
  • Social media marketing
  • Contentcreatie
  • E-mailmarketing

Hiernaast doen we nog veel meer. Een overzicht van al onze diensten vind je op deze pagina.

 

Marketing is topsport. Tenminste, als je het serieus neemt. En bij Flowhub doen we dat. Wij zijn een online marketingbureau uit Heerenveen welke gespecialiseerd is in de B2B-markt. Vanuit ons kantoor in Thialf gaan wij voor het hoogst haalbare voor onze klanten.

Het resultaat

Welk online marketingbureau uit Friesland is het beste?

Tsja, de meningen daarover zullen verschillen; Flowhub is niet het enige online marketingbureau in Friesland. Wel zijn wij de enige die gespecialiseerd is in B2B-marketing.

Onze belangrijkste graadmeter is dat onze klanten tevreden zijn en van continue online groei kunnen genieten. Wij zetten in op een heldere strategie die meetbaar is, zodat het duidelijk is welke impact onze werkzaamheden hebben. Daarnaast staat communicatie met de klant bij ons zeer hoog in het vaandel. Samen gaan wij voor het hoogst haalbare.

Ben jij actief bij een B2B-bedrijf, en kan je wel wat hulp gebruiken op de digitale groei-tocht? Neem dan eens contact met ons op of bekijk hoe een samenwerking met ons eruit ziet.

De formule in actie

Dit zeggen onze klanten

Flowhub heeft voor ons de online marketing strategie ontwikkeld. Van SEO, SEA, Sales funnel tracking, tot het optimaliseren van onze conversie. Hierdoor hebben wij onze conversie en het aantal leads in 2 jaar flink opgeschroefd.
Douwe Faber
CEO Ekwadraat Group
Samen met Flowhub hebben wij in korte tijd een compleet nieuwe website ontwikkeld. De volgende stap is om onze online zichtbaarheid te vergroten. De samenwerking met Flowhub bevalt er goed. Door de één op één communicatie kunnen we snel schakelen.
Bas Bervoets
Bas Bervoets
Eigenaar Bervoetsadvies
Flowhub heeft ons fantastisch geholpen om in korte tijd onze teksten op Twinckels.com SEO-proof te maken. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu op belangrijke zoektermen goed vindbaar zijn. Daardoor is het verkeer naar onze webshop sterk gegroeid.
Fons van Leen
CEO Twinckels

Samen groeien?