De knapste man van Rutten is onze Rob Loman

In Rutten wonen veel knappe mannen, maar er is één die er met kop en schouders bovenuit springt. Rob Loman is wederom verkozen tot knapste man van Rutten. Hoewel zijn broer Tom Loman dit jaar weer dichtbij kwam, was de jury unaniem in haar besluit.

De knapste man bij Flowhub

Het is niet makkelijk om na je studie gelijk succesvol het bedrijfsleven in te stappen, maar Rob vormt hierop de uitzondering. Met een aanstekelijke glimlach windt hij iedereen om zijn vinger. Klanten vragen ook geregeld: “Kan die knappe gozer onze projectmanager zijn?”

Een voordeel waar voor de rest van het bedrijf niet tegenop te boksen is.  Dat wordt daarom ook niet meer geprobeerd. Die hoop heeft iedereen opgegeven.

Knap van buiten én van binnen

Rob is niet alleen gezegend met een perfecte kaaklijn, maar is ook nog eens erg pienter. Na zijn jeugd in Rutten is Rob vertrokken naar Groningen. Talent kun je nou eenmaal niet tegenhouden. In een aantal jaar tijd heeft hij zijn Master in Marketing aan de Rijksuniversiteit van Groningen voltooid. 

Daarna is hij begonnen als online marketeer bij Flowhub. Ook dit verliep voortvarend. Resultaten op het gebied van SEOSEA en Social advertising volgden al snel.  Maar gelukkig deelt hij graag zijn kennis. Ben jij nou benieuwd wat deze knappe man voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met hem op.

Knapste man van Rutten
Rob is naast zijn uiterlijk, ook:

"Gedreven en Doelgericht

Rob van dichtbij zien of horen?

Contactgegevens

Blog

Artikelen van Rob

De Flowhub Formule

Wil jij ook leren van deze knappe kop?

Samen gaan we voor een succesvolle digitale strategie.

Rob loman

Rob Loman
Funnel Engineer