Dienst

SEO- optimaal vindbaar in Google

Uitleg

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization. Met SEO bedoelen we het optimaliseren van de pagina’s op jouw website, zodat Google en andere zoekmachines deze pagina’s zo hoog mogelijk in de zoekresultaten plaatsen. Dit levert je veel gratis bezoekers op naar jouw website.

SEO google
Flowhub SEO

Uitwerking

Hoe zorgen wij voor goede SEO?

Bij Flowhub hebben we hiervoor onze eigen werkwijze. Deze steunt op drie pilaren: Content, techniek en autoriteit. We beginnen een SEO traject altijd met een SEO audit. Hierin kijken we naar alle aspecten van jouw website en naar de concurrentie. Op basis daarvan bepalen we een actieplan.

1: Techniek
We beginnen altijd met de techniek. Daarbij onderzoeken we hoe de snelheid van de website is, of er een sitemap aanwezig is, of de robots.txt goed ingesteld staat, of de structuur van de website klopt, etc.

2: Content
Vervolgens werken we de content uit voor de zoekwoorden waarop jij vindbaar wilt zijn. Vaak doen we dit in samenwerking. Wij vragen om inhoudelijke tekstuele input en die optimaliseren we op zo’n manier dat het vindbaar wordt op de juiste zoektermen in Google.

3: Autoriteit
Tenslotte gaan we door met het opbouwen van de autoriteit van jouw website. Dit doen we door kwalitatieve backlinks te genereren naar jouw pagina’s en door te zorgen voor social signals.

Het Belang

Waarom is SEO belangrijk?

89% van de mensen gebruikt Google om een antwoord te zoeken op hun probleem. Dit geldt ook in zakelijke zin. Als jouw website daarbij boven aan staat en de websitebezoeker vindt het antwoord op jouw website, dan is er een reële kans dat de bezoeker contact met jou opneemt om zijn probleem op te lossen.

Door slimme SEO zorg je dat je vindbaar bent voor potentiële klanten op het moment dat ze je ook daadwerkelijk nodig hebben. 

De voordelen van SEO

Een selectie:

Let’s get started

Aan de slag met SEO

Wil jij de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website in Google verbeteren? 

niels olivier

Niels Olivier
Eigenaar & Marketing specialist