Ga voor goud bij Flowhub

Online marketeer

Solliciteer direct als Online Marketeer

De functie:

Online marketeer

Versnel je marketing carrière bij een ambitieuze agency. Wij gaan elke dag voor het hoogst haalbare voor onze klanten. Ben jij ambitieus en wil je veel leren? Dan zijn we de perfecte match.

En sta je ook een beetje sportief in het leven? Dan kan het bijna niet fout gaan. Flowhub is een club vol sportliefhebbers met een passie voor resultaat. Onze sportiviteit vertalen we naar de wil om succesvolle campagnes voor onze klanten te lanceren. 

 

De functie

Als online marketeer ben je betrokken bij de ontwikkeling van allerlei gave campagnes. Van Google Ads campagnes tot Facebook, LinkedIn en Instagram campagnes. 

Je wordt omringd door ervaren specialisten die graag met je sparren over kansen en ontwikkelingen.

Heb je zelf gave campagne ideeën? Daar is natuurlijk ook ruimte voor. Alles wat we doen is meetbaar, dus daag jezelf en ons uit.

 

Wij werken voor de mooiste bedrijven

Let's get into some more detail

Ben jij:

Heb jij:

What about us?

Flowhub is geboren uit de topsport. De helft van ons bedrijf heeft op hoog niveau gesport. Topsport gaat over resultaat, net zoals online marketing. Dus het is niet zo gek dat we met elkaar ambitieuze doelen stellen voor onze klanten. Doelen halen worden we blij van. Gave nieuwe ideeën om het nog beter te doen? Je kan ons niet blijer maken. 

Wij zijn een allround online marketing bureau. Richten campagnes in op ieder denkbaar online platform, bouwen websites en ontwikkelen de hele datastructuur om alles meetbaar te maken. Alles wat we doen is gericht op resultaat voor onze klant. Nieuwe medewerkers vinden? Meer klanten? Meer verkoop? Wij bedenken een plan en gaan er samen met een team van specialisten mee aan de slag. Never a dull moment.

Maar inspanning vraagt ook om ontspanning. En daar houden we ook van. Een gezellige borrel of een sportieve aangelegenheid. We zijn een hechte club: De Flowhub Family.

Zo ziet je dag eruit als online marketeer

Medewerkers aan het woord

Ik werk sinds 2020 bij Flowhub. Na mijn studie ben ik gelijk bij Flowhub begonnen als junior online marketeer. Het fijne is dat ik de ruimte heb gekregen om veel dingen te leren. Daardoor heb ik me snel kunnen ontwikkelen en ben ik inmiddels in de lead bij veel verschillende type projecten. Daarnaast is de sfeer ook erg goed. Je kan altijd jezelf zijn en we dagen elkaar uit om beter te worden.
Rob loman
Rob Loman
Medior online marketeer
We werken in een leuk team, dat elkaar stimuleert om te groeien. Op persoonlijk vlak, maar ook als bedrijf. Als oud topsporter is dat een cultuur die erg natuurlijk voelt. We zijn dagelijks bezig met groei. Voor onze klanten, voor Flowhub en op persoonlijk vlak.
Aron Romeijn
Aron Romeijn
Social media marketing manager

Solliciteer nu als Online marketeer

Hoe nu verder?